woensdag 23 februari 2011

Compostella.

Op donderdag 17 februari kreeg ik om 17.00 uur telefoon van onze oudste dochter Sam. Ze had op de bus 2 leuke jongens leren kennen die te voet op weg waren naar Compostella. Ze zochten een slaapplaats voor de nacht. Oké, ik zag dat wel zitten. Om half 6 strompelen hier dus 2 jongens van 20 en 23 binnen met rugzakken van wel 20 kg. De dochters zijn meteen verkocht en installeren de boys op de zolder met warme donsdekens en al. Mijn lieve schat Peter kookt voor ons een lekkere wokschotel terwijl ik met de jongens boodschappen ga doen in Tienen. Ondertussen was ik ook nog 2 wasmachines.
Midas en Martijn vertellen aan tafel over het waarom van hun reis.'s Avonds spelen ze gitaar.
Na een warme douche kruipt iedereen vroeg in bed.
Dit was een hele leuke verrassing en we wachten vol spanning op een kaartje vanuit Compostella ergens in mei!

7 opmerkingen:

 1. Ik was vrijdagochtend tussen 10u30 en 11u00 in Tienen en zag daar 2 jongens lopen met giga-grote rugzakken. Eentje echt wel lang met krullend haar. Zouden dat jullie pelgrims kunnen zijn????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zou best kunnen. De ene was vrij groot en droeg een muts, hij had echt kort geschoren haar. Hij was 8 maanden bij de marine geweest. De andere had een beetje krullend haar, maar niet echt lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, 't kan ook omgekeerd zijn. Ik reed rond in de buurt van de veemarkt en toen ik Tienen weer uit reed zag ik ze langs de grote baan, richting autostrade lopen. Ik heb nog gedacht "goed dat ze niet liften want ik zou ze niet eens in mijn Ka geplooid krijgen" ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat waren ze want ze stapten richting Namen. Echt leuke kerels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vriendin van me is ook helemaal te voet van de Vogezen (waar ze nu definitief woont) naar Compostella gegaan... Echt boeiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is wel helemaal 'off topic' maar je krijgt van mij een award :) Kijk maar hier:
  http://bagofjoe.blogspot.com/2011/02/award.html
  Groetjes,
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nog een naam die we gezamelijk hebben, onze mannen noemen beide Peter... :o)

  BeantwoordenVerwijderen