donderdag 26 januari 2012

Luilekkerdag.

Gisteren werden we verwend door dochter Eva. Morgen heeft ze een spreekoefening voor het vak Engels en als extraatje heeft ze samen met een vriendin brownies gebakken. Natuurlijk mochten wij mee genieten! Zo met bloemsuiker en een bolletje ijs, heerlijk. Hier vond ik het recept voor krokante appeltaartjes. Eva bakte de taart in een grote taartvorm. Ze was een beetje teleurgesteld omdat de taart niet echt krokant was, maar ook deze appeltaart was weer super!
Ik kookte vandaag en dan is het van snel en makkelijk, dat weten jullie ondertussen al wel. Op pinterest zag ik dit recept. Ik nam pizzadeeg, deed er champignons, salami, uien, tomaat, ham, kruiden, mozzarella en geraspte kaas tussen. En dan het leuke: vlechten maar!
Het was snel, makkelijk en de kinderen en manlief riepen in koor : "Mama, dat mag je nog eens maken hoor!"5 opmerkingen:

 1. Nou dat ziet er lekker uit!! Volgens mij wordt het een smakkelijke en geslaagde spreekoefening, suc6 Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't wordt tijd dat ik mezelf ook weer eens ga verwennen met lekkers.
  Tijd - welke tijd? Geen tijd dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ziet ze allemaal superlekker uit! En wat een mooi servies heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm njamnjam, al dat lekkers! Zo'n pizza zal ik ook eens proberen te maken! Het doet me denken aan volgend recept: http://www.veetje.be/appelflap/ (getest en goedgekeurd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Man dat ziet er lekker uit!!
  Krijg er het water van in mijn mond
  Liefs,
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen