vrijdag 24 juni 2011

Nog 3 dagen...

We kunnen beginnen aftellen naar de vakantie. Eindelijk opnieuw rust in huis, geen rondslingerende cursussen en boeken, geen wekkers die om 5 uur beginnen piepen. Vandaag was het heerlijk stil toen ik opstond. Mijn 3 dochters lagen nog lekker te slapen. Ze hebben het verdiend na 3 weken examenstress. Vandaag begint dan wel het puzzelen en aanpassen van de dagplanning. De ene moet om dat uur daar zijn en daar rijdt geen bus naartoe. De andere gaat met de bus naar het station en neemt de trein naar Brussel. Eva gaat naar Couleurs Café. Sam gaat fuiven in Diest.
Ook in mijn klas hadden ze vandaag hun laatste toets. Nadien hebben we heel de tijd geknutseld. Dit is een deel van het resultaat. De rest volgt want dat is nog niet klaar. Ik vond deze bloemen hier. Ik paste het alleen een beetje aan. Mijn leerlingen hebben de blaadjes zelf gekleurd.                                          

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog heb je ik ben je meteen gaan volgen!!!
  Ik wens je alvast een hele fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke knutsels..., op 't eind van het jaar doen we bij ons op school ook niet veel meer, hoor. Spelletjes, ontbijtje, high tea, en idd knutselen..
  Wat kun je uitzien naar de vakantie hè.., hier is het a.s. vrijdag ook zover!
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen