zaterdag 22 oktober 2011

Kringloopwinkel.

Vandaag liep ik nog eens de kringloopwinkel in Tienen binnen. Ik loop er vaak even langs, maar kom meestal zonder iets naar buiten. In Tienen is echt niet veel te vinden. Ik ga eens naar een andere stad moet gaan om aan kringloopschatten te geraken. Maar vandaag vond ik toch een paar leuke boeken. Elk voor 40 cent. Dat kon ik niet laten liggen. Er zat ook nog een oud knutselboek tussen. Leuk voor in de klas en voor thuis. Onze boekenkast zit al wel goed vol. Maar boeken, ik vind dat gezellig. Je kan er nooit genoeg hebben. Onze kinderen mochten toen ze de lagere schoolleeftijd hadden geen tv kijken in de week. Enkel op woensdag een uurtje en tijdens het weekend. Na het douchen was er dan het leesuurtje. Eén van de 3 dochters leest heel veel. De oudste houdt helemaal niet van lezen en de jongste maak je alleen maar blij met een knutselboek. Maar dat is ook leuk!

6 opmerkingen:

 1. Hier ook veel boeken, heel veel. Ik deel je mening dat je daar nooit genoeg van kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeger vond ik al eens wat in Tienen, maar de laatste keren dat ik er, alweer een hele tijd geleden, kwam ook niet meer.
  Maar die boekjes, wauw! Alleen al de tekeningen op die omslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwh, wat een leuke boeken! Vooral dat knutselboek lijkt mij wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!!!Ik loop ook iedere week de kringloop even naar binnen. De ene keer niets en de andere keer weer prachtige vondsten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja boeken...ook mijnen dada! Ik heb spijtig genoeg geen plek meer in de boekenkast, dus ...kopen we er een nieuwe :-)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leesuurtje ... wat een goed idee ! Onze kinderen kijken niet veel tv, eigenlijk ook alleen maar in het weekend en eens even op woensdag (meestal terwijl ik eten klaar maak), maar zo'n leesuurtje of -momentje invoeren zou misschien wel handig zijn om de oudste wat te stimuleren om iets meer te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen