zondag 16 oktober 2011

Verrassingsfeestje.

Eva wordt maandag 16 jaar. Voor Sam organiseerden we vorig jaar een verrassingsfeest.
- Zeg mama, jullie gaan voor mij toch ook een feestje geven voor mijn vrienden?
- Tuurlijk, Eva, maar dat zal dan wel geen verrassingsfeestje zijn. We doen dat wel ergens in de Allerheiligenvakantie. Bezorg me maar een lijstje van 16 vrienden die je er zeker bij wil hebben en hun e-mailadres zodat ik hen tijdig een uitnodiging kan sturen.
Vriendin Emma zat mee in het complot, zij zou zaterdag 15 oktober met Eva iets plannen voor haar verjaardag. Na de KSJ  ging ze dus met Emma mee naar huis. Emma had ook nog gezegd dat ze mooie kleren moest meebrengen. Heel de week was ze hier heel nieuwsgierig, wat zou ze samen met Emma gaan doen?
- Misschien wel voor het eerst naar een fuif, mama, want ik word nu toch 16 en dan mag het!
- Ik zou het echt niet weten Eva, maar ik ben even benieuwd als jij!
Ik stuurde de uitnodiging naar de vrienden en 13 van de 16 genodigden konden er bij zijn. Om half 8 kwam ze toe. Ze werd onthaald met veel toeters en bellen. En of ze verrast was!!
Papa Peter zorgde dat iedereen pizza kreeg, ik maakte chocomouse als dessert.  Ik stikte ook nog een zakje gevuld met m&m's voor iedereen. En toen lieten we de bende alleen en gingen zelf op restaurant.


 

7 opmerkingen:

 1. Jij lijkt me een toffe moeder ;-) Zo eentje die leuke dingen voor haar kinderen organiseert maar ze tegelijk laat doen zodat ze niet bij hun vrienden in 'affronten' vallen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe tof! En wat een prachtige uitnodiging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toppie! Die m&m-zakjes vind ik ook tof gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik reageerde net op de blog van Eva, en nu lees ik hier hetzelfde leuke verhaal. Echt supertof dat je zoiets doet voor je dochters, dat wil ik later ook graag doen voor de onze, dat moet puur genieten zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amaai, ik herinner me nog mijn eigen fuif die ik thuis mocht organiseren als ik 18 werd ... Super gewoon !!! Proficiat voor de dochter !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo fijn.....
  Ze zal het wel geweldig gevonden hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend. Moet ik onthouden voor binnen 6 jaar. En nu moet ik even slikken...maar 6 jaar meer?

  BeantwoordenVerwijderen