donderdag 8 december 2011

Een surprise!

Dinsdag op  het Leuvens stiksel kreeg ik een mooi cadeauzakje van de dochter van deze dame. Ik maakte voor haar verjaardag een armbandje. Gewoon zomaar, ik verwachtte daar helemaal niks voor terug. Maar wat deed die kleine schat nu? Ze maakte dit mooie kerstkussentje voor mij als bedankje. Het staat heel mooi te wezen op de kast en brengt de kerst al een beetje in ons huis. En laat rood nu net één van mijn lievelingskleuren zijn. Die getekende dame op de zak met het rode kleedje en de hoed, super toch! En volgens mij zit de liefde voor het stikken daar in de genen, lees maar hier. En ik hoorde ook al van een nieuw naaiclubje : KNIP-STIK.


7 opmerkingen:

 1. En ons Elisabeth glunderde toen ze dit berichtje las! Poppetjes tekenen in allerlei verschillende outfits is voor haar een dagdagelijkse bezigheid, ze is er uren mee zoet. En met haar naaiclubje er nu nog bij, vervelen zal ze zich niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt wel heel lief.
  Het kussentje is heel erg mooi. Maar dat vrouwtje dat ze heeft getekend is werkelijk schitterend. Een meisje met heel veel talent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief!!!!!! Wat een enig kussen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Lief' is het enige bijvoeglijk naamwoord waar ik kan op komen. Dat meisje kan'r weg mee!

  BeantwoordenVerwijderen