zondag 10 juli 2011

Give away...

Het is vakantie, de zon schijnt wel niet volop, maar we zijn superblij!
Deze give away is voor alle kleine en grote meisjes van de mama's die mijn blog volgen. Tenzij je hem zelf ook wil dragen. Je kan hem ook inpakken en weggeven...

Hier is wat je moet doen :

1. Hieronder een berichtje achterlaten met de kleur die je graag wil.
2. Volger zijn of worden.
3. Een linkje is altijd leuk.
4. Jouw allerleukste vakantietip ooit neerpennen omdat ik een klein beetje nieuwsgierig ben en voor mijn wat-doe-ik-in-de-vakantie-schrift. Het hoeft geen ver weg vakantie te zijn, gewoon iets leuk dat jij doet als 't vakantie is. Ik heb al een kook-schrift waarin ik leuke receptjes plak uit tijdschriften, kranten, ... .
5. Op 23 juli laat ik weten wie de winnaar is.


23 opmerkingen:

 1. Het lukt maar niet om een reactie achter te laten, poging 5, Hopelijk ben ik weer bij de gelukkige, ik ga voor groen. Vakantie tip is absoluut kroatie, nationale parken en prachtige verlaten stranden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga voor groen! leukste vakantie tip.... Italie in de buurt van het lago di trasimeno. Mengeling van toscane en umbrië... ik droom nog weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk ik ga voor rood
  rondtrekken op sicilië en costa rica zijn tot nu toe echt super leuke bestemmingen geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O mooi, ik doe mee voor groen!
  Noorwegen is de mooiste plek waar ik ooit geweest ben. Ook al was ik er niet zo lang, ik ben volledig overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De bloemen voor mij. En hier zijn wij echte Noorwegen-gangers, de rust, de natuur maar vooral de fantastische kustlijn is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook heel graag mee... De rode met witte stipjes... :)
  En vakantietip... Genieten van een dagje kuieren op de Gentse Feesten... :) Heerlijk, die rommelmarkten, andere culturen, muziek, straattheaters, ... (en bij gebrek aan centjes voor het buitenland, geeft dit ons ook weer een heel fijn gevoel!) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Flxje : hier ook mooie herinneringen aan de Gentse Feesten. Ik vind Gent sowieso een stad om U tegen te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Owwww wat een leuke give-away!!!!!!!!
  Ik doe heel graag mee!!!
  Mijn vakantietip: Ga naar het reisbureau en geef duidelijk aan wat je wil en wat je wensen zijn (dat zijn er bij ons nogal wat;-))zo hebben wij ook dit jaar een geweldige vakantie gehad!!!
  En hou een vakantiedag/plakboek bij dat is alleen al leuk om weer terug te lezen, maar ook dingen opschrijven die leuk zijn of die juist tegen vielen, tips en dingen die je vergeten was. Als ik mocht kiezen dan kies ik natuurlijk voor rood met witte stippen!!
  Ik zal een linkje plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé wat een ontzettend leuke manier voor een give away!!! ik doe mee hoor! Mijn vakantietip is: Koop een haak of brei-boek voor bloemetjes, Babykleertjes, accessoires etc., neem die mee op vakantie of gewoon voor lekker thuis als je niet op vakantie gaat, en probeer alle creatieve dingen uit die er in staan.
  Ik zet zoals gewoonlijk natuurlijk een linkje op mijn blog.

  Groetjes flo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. p.s. Ik zou graag rood met wit willen als ik win.

  Groetjes flo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi! Ik doe graag mee voor de rode (die knoop is geweldig) voor de oudste dochter die verjaart in augustus. Mijn vakantietip in eigen land: gewoon de fiets pakken, picknick mee, en rustig genieten. In het buitenland: vorig jaar hebben we drie weken rondgetrokken in Noorwegen en dat was heerlijk, een echte weg van de wereld vakantie is een adembenemend mooi land.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga voor de middelste! (Of is het nu 'middenste'?)

  Deze zomer ga ik verbouwen, feest tot de derde macht en meer. En minder sarcastisch: ga eens geocachen in de ardennen! Liefst opstaan voor de zon op is en eerst lekker naar de zonsopgang kijken. Aanrader voor jong en oud!
  www.geocaching.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe meeeee... en de bloemetjes ind ik het leukst!!
  Een vakantietip voor wie net een baby op de aarde heeft gezet en nog 2 kleuters rondlopen heeft?? Tover je tuin om tot een heuse camping en waan je waar je wil!! TOPbestemming voor mijn kinderen, Tent-in-tuin!!***

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh, ik vind de bloemetjes zo leuk... eneh, een vakantietip. Goh, gewoon gaan fietsen aan de loire is voor mij al perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke give away van prachtige armbandjes..ik doe graag mee :)...ja en welke kleur? Ik vind de groene heel leuk, maar de rode ook...ehmmmm...groen!

  Mijn vakantietip hier thuis voor als we niet op vakantie naar een ander land gaan, is; neem een vakantieland in je hoofd en kook een paar dagen het befaamde voedsel en hapjes, drinken uit dat land...

  Ik ben thans volgert en ik zet een linkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Joppe:Dank voor je reactie's en vraag. Het antwoord van de roosjes hou ik voor mijzelf. Ik wil het graag exclusief houden. Ik heb een eigen bedrijfje dus probeer ik steeds met iets nieuws te komen en da's veel werk. Mooie dag & vakantie toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe mee voor de groene. Leuke armbandjes hoor!!

  Mijn tip: start een verzameling. Koop of vind iets unieks op je vakantieadres, en breid je verzameling iedere vakantie uit met een nieuwe. Voorbeeldjes: schelp, melkkannetje, bordje, (droog)bloem, steen, zand, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die armbandjes zijn echt leuk, vooral het groene!!! :-)

  een vakantie-tip... Of noem het meer een eropuit-tip!
  Met de picknickmand naar Park Spoor Noord in Antwerpen! Eerst gezellig genieten van een picknick in het park en nadien een lekkere mojito gaan drinken in de Cargo -> een supergezellige zomerbar (met een speeltuin en fontein voor de kinderen)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk, die groene vind ik het leukst! Wij, hubbie kids en ik, zijn vliefd op Zeeland, heerlijk! Ik vind haamstede leuk, daar heb je ook een pannenkoekenmolen, echt lekker altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk! Wij doen mee voor rood! En de vakantietip... 'picknick een hoeve'... met de fiets of te voet... zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind de middelste het leukste!

  vakantietip als het slecht weer is: koekjes bakken en samen gezellig overdag een kinderfilm kijken, liefst "sound of music", ofzoiets.

  vakantietip als het goed weer is: de zomerbar van de Zomer van Antwerpen
  (http://www.zva.be/component/one/production/detail/detail/35)

  vakantietip in een ander land: de tarottuin in Italië, halverwege Pisa en Rome, kunst voor de ouders, speeltuin voor de kinderen.
  (http://www.nikidesaintphalle.com/)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. rust ...go with the flow... buiten zijn...buiten eten ...kijken en genieten van de kinderen in hun blote buikjes en op blote voetjes

  BeantwoordenVerwijderen