woensdag 9 mei 2012

Communie.

Op 29 april was ik precies 8 jaar meter van Floor. Op haar verjaardag deed ze haar eerste communie. 2 keer feest dus! Ik ben geen krak in plannen, dus ik stikte de nacht door tot 4 uur 's morgens. Komt ook wel omdat we nog naar het theater gingen. Een stuk van Jan Eelen met o.a. Frank Focketeyn, Els Dottermans en An Miller. Het werd onlangs verfilmd door Roman Polanski als Carnage met Kate Winslet en Jodie Foster in de hoofdrollen. Allebei geweldig!
Maar ik wijk af. Op het Stiksel maakte ik het kussen naar de handleiding van Mina Dotter. Dankzij haar kreeg ik de stof en de paspel sneller dan snel. Het kussen staat mooi in haar kamertje. Ik maakte ook nog de Menina met bijhorende schriftjes en etui gevuld met toverstiften.De vilten broche paste helemaal bij haar communiekleed.9 opmerkingen:

 1. Oh, ik zou ook heel erg blij zijn met zo'n leuke cadeaus. En mooie stofjes gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige cadeaus! Dat stofje van het kussen heb ik hier ook nog liggen, ideaal voor een kussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n mooie cadeautje ! Floor heeft nogal geluk met zo'n meter !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog eens een dikke dank je wel LIEVE meter voor al dat moois. Het staat super op mijn kamertje. En met mijn handtasje heb ik al véél gespeeld hoor. Dikke kus, Floortje, x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, zo mooi in het rood...
  Je hebt mooie cadeautjes gemaakt, en dat gebrek aan planning, dat herken ik een beetje. We zagen trouwens - om maar ineens lee af te wijken - onlangs "Carnage", inderdaad geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zagen eerst de film. We nemen in augustus altijd een abonnement in het Casino van Houthalen-Helchteren. Dus ik wist niet meer dat dit stuk er ook bij zat. Maar met zo'n acteurs als Focketeyn kan een stuk niet mislopen! Als je de kans krijgt, zeker gaan kijken.

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige cadeautjes! Floor heeft geluk met zo een lieve meter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige cadeautjes inderdaad! Leuk hé, dat meisjes zo blij kunnen zijn met zelfgemaakte spulletjes...

  BeantwoordenVerwijderen