zondag 22 maart 2015

Eindelijk een nieuwe tafel.

Onze Ikea-tafel was na maar dan 20 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. We zochten lang naar een betaalbare tafel. Ik kan echt geen geld uitgeven aan dure meubels, laat staan design. Ik vind dat wel mooi hoor, tot ik het prijskaartje zie. De tafel moest ook minstens 3 m lang zijn zodat ook de vriendjes van de dochters mee aan tafel kunnen. We vonden onze tafel bij Pure Wood Design.
In de toonzaal in de mijnen van Beringen werd de tafel gekozen. Sinds kort werd die toonzaal vervangen door een winkel 'Huis 5' in Diest. Enkel de 2 groene stoelen werden online gekocht,de overige stoelen kochten we in kringloopwinkels. Een paar van die stoelen hebben nog een witte verflaag nodig. 7 opmerkingen:

 1. mooi, maar ook prijzig, denk ik!
  Leuk om zo een mooie winkel hier om de hoek te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho tof!!! Ik zou al die stoelen een mint laagje geven! Heel mooi! meubels is ook iets waar ik moeilijk veel geld kan aan geven....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Hier moet de tafel ook lang zijn, met vier kinderen die vaak volk mee over de vloer brengen :-) Gezellig toch, zo'n bende aan je tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is elke keer weer genieten! Lekker eten, de verhalen, ... .

   Verwijderen
 4. heel schoon! hier ook een lange ikeatafel emt kringloopstoelen, ik kocht ooit spijlenstoelen voor 50 cent...en dan is het zo moelijk om voor tuinstoelen ineens zo veel geld te gaan uitgeven he...

  BeantwoordenVerwijderen